Kajakk i Hafrsfjord

Kajakk tur sammen med erfaren padler. 

Kun små og store grupper. Min antall 3 personer

                               PRIS: 550,-

Med utgangspunkt fra vår base i Møllebukta padler vi utover i fjorden. Dette er en kajakk-tur på historiske bølger. 

Vi følger tett opp mot land og passerer vakre hus, strender og gamle sjøhus. Når vi krysser fjorden mot vest vil du oppleve et yrende fugleliv. Du vil se ærfugl, hegre, ender og kanskje en sel? 

Hafrsfjord kan være lumsk. Til tider vil det være store bølger. Det er da ikke tilrådelig å krysse fjorden så sant du ikke har veldig god balanse eller er en god padler. 

Vær og vind bestemmer hvordan denne turen kan gjennomføres. Ikke minst, hvordan du som gjest klarer å håndtere kajakken og fjordens "lumske farer". Vi starter med en rask gjennomføring av hvordan komme oppi og ut av en kajakk. Hvordan kajakken fungerer og litt enkel padle-teknikk. 

På turen utover i fjorden padler vi nært til land. Du eller gruppen vil bli fulgt av en erfaren kajakk-padler. Fra den flotte turstien som går langs fjorden vil du nok få mange misunnelige blikk. 

Sannsynligvis vil vi få litt bølger når vi runder neset og setter kurset nordover mot broen. Vi håper selvsagt å krysse fjorden mot vest og oppleve de flott strenende som ligger på denne siden. På vestsiden er også fuglelivet yrende og mange arter liker seg her.

Inkludert

  • Kajakk, åre og vest
  • Tørrdrakt, neoprensko
  • En kort innføring i kajakkpadling
  • Sikkerhet i kajakk, hva skjer dersom vi velter?

En padletur på Hafrsfjord tar fra 2-3 timer. Vi tar pause ved behov. Vær og vind bestemmer hvor turen går.