Kajakkurs for ungdom

For spreke ungdommer mellom 12-16 år

Dato: 21-22 Juni

Pris: 1800,-

Grunnkurset er trinn 2 i kursstigen til NPF, og gir grunnleggende innføring i turpadling, sikkerhet og bruk av havkajakk. Kurset går over 2 dager, lørdag og søndag.

Hvem passer dette kurset for?

Dette kurset passer godt for deg som har lyst på 2 dager med våt lek og moro i en kajakk. Kanskje har mor og far en kajakk du kan låne, men mor og far vil at du skal gå på kurs først?

Dette er et kurs for ungdom mellom 12-16 år. 

Det blir aktive dager på vannet så ta med godt med mat og drikke. Ta også med ekstra tøy i vanntette poser, samt en våtdrakt.

Etter endt kurs får du et lite "sertifikat" som viser at nå har du nesten lært å padle kajakk på ordentlig. Men ikke bare kan du padle, du kan også redde kompissen din dersom en av dere velter.

Kurset vil inkludere en tur hvor sikkerhet og gruppedynamikk vil bli belyst. Kurset leder til andre trinn på Norges Padleforbunds Vått-kortstige.

KURS STED
Vi møtes ved container 200 meter vest for Møllebukta. Ta med en liten stol å sitte på, og gjerne noe varmt i en termos. Du kan enten parkere på P-plassen i selve bukta, eller på grusplass like ovenfor P-plassen oppe ved krysset til Madlaveien. Men selvsagt, det beste er å komme syklende!

Mandag:
Vi tar oss en god drøs om sikkerhet, kajakker, HMS og masse annet før vi går på sjøen. Da vårt "kurs-lokalet" er utendørs, ta med varme klær. 

Ta med

  • Varm drikke
  • Nistepakke
  • Stol til å sitte på i lavvoen
  • Tøyskift, husk sokker
  • En våtdrakt, og gjerne med våtsko også. De selger billige drakter på Europris. 

Tirsdag

Vi drar på tur. Å padle på Hafrsfjord kan både være utfordrende og flott. Vi håper selvsagt vi får alle "årstider" med stille vann, men også bølger og vind. Underveis legger vi inn realistiske øvelser.
Ta med varm drikke og niste.

Påmelding, trykk her