Mesterens Mester Kalvøy
Øvelser hentet fra det kjente tv programmet

Nå kan du endelig prøve deg i de samme øvelsene som vist i det kjente TV programmet. På vakre Kalvøy har vi nå tilrettelagt en arena der grupper kan konkurrere mot hverandre, mot seg selv, eller kanskje mot sin egen leder? 

Om Kalvøy

Kalvøy ligger like utenfor Stavanger, kun noen minutter med hurtigbåt. Øya er en idyll med sine grønne plener og skoger helt ned til sjøkanten. Her behøver du ikke stille i skjørt eller skjortesnipp, det er menneske, naturen og opplevelsen som teller. Etter du har ankommet øyen og er på vei bort til parken, hender det vi møter rådyr og at vi ser en ørn i det fjerne. Her vil du være tett på naturen. 

Parken med pavilijonger
Parken med pavilijonger
Stort konferansesenter med alle rettigheter
Stort konferansesenter med alle rettigheter

For hvem?

Vår Mesternes Mester aktivitet passer godt for folk i alle aldre og uansett form. Noen av øvelsene er litt fysisk krevende, i andre må du bruke hodet, teste balansen eller kanskje ha noen lange armer? 

En Mesternes Mester event på Kalvøy passer for grupper fra 10 til 80 personer. Som lag kan dere konkurrere mot andre kollegaer, andre avdelinger eller kanskje internt i laget? Bryn deg mot sjefen, medlems- vennen, kompissen eller kanskje rett og slett mot deg selv?

Eventen passer perfekt for en vennegjeng, utdrikkingslag eller foreningen som vil på tur. 

Vi har for høsten og vinteren 2019 og 2020 laget øvelser innen tema: 

 • FYSISK STYRKE
 • PRESISJON
 • LAGÅND
 • MIXED TEMA

Øvelsene som deltakerene blir presentert for er lett kjennbare fra det kjente TV- programmet. Deltakere vil tydelig kjenne igjen og prøve seg i øvelser som Langemann, Gresk gåte, 90 grader, presisjons-kast og Hal- og dra og mange flere. Her er noe for enhver jernkvinne og mann.

Halv eller hel dag

Som gruppe kan du velge mellom halv eller heldags arrangement. Vi har allerede nå erfart at noen grupper spør etter en mix av temaene. Når vi vet litt mer om deres gruppe og hva dere ønsker setter vi selvsagt opp en god mix av fysisk såvel som koordinasjonsøvelser. Spør oss om et spesielt program for din gruppe. 

TEMA

LAGÅND

Som i mange av våre andre øvelser i andre tema, henger mye sammen. Holde, skulder, kne og tå, samt et friskt hode. I Lagånd går det an å tevle individuelt eller i lag. Det som kjennetegner dette tema er det spennende med kombinasjonen av bittelitt fysisk sammen med "tenkende øvelser". 

I tema Lagånd vil du kunne finne øvelser der du må bruke litt styrke i armer og ben, koordinasjon og kommunikasjon. I noen øvelser skal du jobbe selvstendig, i andre må duoen eller laget samarbeide for å løse oppgaven. 

Gresk gåte
Gresk gåte

PRESISJON 

I mange av øvelsene på dette tema gjelder det å ha en stø hånd, god balanse og kanskje et snev av god avstandsbedømmelse? Vi har lagt opp til et spennende program av øvelser der ikke nødvendigvis den sprekeste yter best. 

I Presisjon stilles det krav til nøyaktighet, både som individuell aktør såvel som for lag eller makker. Det gjelder å ha en stødig hånd, være treffsikker eller stole på din kompanjong? 


Strek-boccia
Strek-boccia

FYSISK STYRKE

Vi skal ikke legge skjul på at dette tema er vårt mest populære. Det skyldes nok kombinasjonen med å teste seg selv, bryne seg mot andre eller se hvor lenge en klare å holde ut. Du trenger ikke være atlet for å velge dette tema, en god taktikk kan være like klokt som en sterk hånd eller fot. 

Temaet krever et klokt hode, vinnervilje og noe fysikk. Du trenger som sagt ikke være atlet for å velge dette tema, men det hjelper med litt muskelkraft. Vi har erfart at selv om du kanskje ikke er i ditt livs form, klarer alle å yte det lille ekstra i temaet Fysisk styrke. 

Fiskelykke
Fiskelykke
Knekken
Knekken

Mixed program

Har dere utfordringer med å velge et program til deres gruppe, spør oss om et mix program. Når vi vet litt mer om dere, kan vi sette sammen et program der vi blander noen tema og lager en spesifikt program ekslusivt for deres gruppe. Vanligvis finner dere 1-2 fysiske øvelser i dette programmet, satt sammen med Lagånd og Presisjon

Noen priseksempler: 

Full dag inkludert lunsj:  Fra kr: 1690,- 

Det legges opp til 4 øvelser før lunsj og 4 etter. Det settes av tid i etterkant av arrangementet til evaluering og god drøs. Inkludert i prisen er: 

 • Transport til og fra Kalvøy
 • Fullt øvelseprogram
 • Varm lunsj eks drikke (vann står på bordet. Kalvøy har alle rettigheter)

Tillegg: 

 • Morgenkaffe
 • Drikke til lunsj
 • Middag i etterkant av arrangementet

 Halv dag fra kr 720,-

Det legges opp til 4 øvelser fra valgfritt tema. Gruppen kan velge å avslutte etter dette, eller innta en bedre lunsj før retur til Stavanger. 

Inkludert i 1/2 dag er: 

 • Transport til og fra Kalvøy
 • 4 øvelser fra valgfritt tema

Tillegg: 

 • Lunsj etter avsluttet arrangement

Velkommen til en helt annerledes kick-off, teambuilding, vennefest eller blåtur for deres gruppe.