MESTERLAUGET

Øvelser hentet fra det kjente tv programmet

PRØV DEG I DE SAMME ØVELSENE SOM I DET KJENTE TV-PROGRAMMET:

MESTERNES MESTER

I samarbeid med Kalvøy maritime park har vi tilrettelagt en Mesternes Mester arena der du kan få brynt både hode og kropp. Eventer passer ypperlig for:

  • Utdrikkingslag
  • Foreninger, lag og organisasjoner
  • Kick- off
  • Eventer for næringsliv

Våre arrangement passer best for små og store grupper, 8-80 personer.

OM MESTERLAUGET

Som gruppe blir dere delt inn i lag. Hver enkelt deltaker bidrar til laget ved å gjøre det best mulig individuelt. Øvelsene er hentet fra det kjente tv-programmet Mesternes Mester.

I Mesterlauget kan du velge mellom ulike tema eller be oss sette sammen et mikset program. Noen øvelser krever et sterkt hode, andre presisjon og nøyaktighet. Selvsagt har vi med øvelser der du også får testet dine fysiske evner.

Mesterlauget er en event der du utfordrer både deg selv, din leder eller bruker eventen som et annerledes utdrikningslag,

Vi har bygget en arena der vi har brukt elementer fra øya. Noe er selvsagt laget for hånd, men vi har forsøkt å tilpasse oss best mulig det naturlig element og som er naturlig for denne perlen av et sted. Derfor, ha godt fottøy og kom i uteklær! I Mesterlauget går du rundt i skog og mark.

HALV ELLER HEL DAG.

Som gruppe kan du velge mellom halv eller heldags arrangement. Noen av våre gjester kommer gjerne på ettermiddagen og drar hjem på kvelden. Ønsker du å bli fraktet ut i hurtiggående båt (RIB) eller tøffe avgårde i en gammel treskøyte lar dette også seg ordne.

Og selvsagt skal du spise og drikke godt av stedets retter. Fortell oss hvem dere er hva hva dere ønsker så setter vi opp en god mix av øvelser. 

Parken med pavilijonger
Parken med pavilijonger
Stavanger sentrum i det fjerne
Stavanger sentrum i det fjerne
Stort konferansesenter med alle rettigheter
Stort konferansesenter med alle rettigheter

NOEN AV ØVELSENE

På Mesternes Mester Kalvøy kan du velge mellom ulike tema eller be oss sette sammen et mikset program. Noen øvelser krever et sterkt hode, andre presisjon og nøyaktighet. Selvsagt har vi med øvelser der du også får testet dine fysiske evner. 

TRYKK PÅ BOKSENE FOR LESE OM TEMA OG ØVELSENE

Pris eksempler

  • Formiddag (11.00-14.00) inkl lunsj    Kr: 990,- pr person
  • Ettermiddag/kveld inkl middag        Kr: 1250,- per person
  • Hel dag inkl lunsj                              Kr: 1690,- pr person
  • Hel dag inkl lunsj og middag           Kr: 2200,- pr person
  • Hel dag, lunsj/middag m/RIB            Kr: 2990,- pr person

TA KONTAKT FOR ET UFORPLIKTENDE TILBUD