Mesterens Mester Kalvøy

Øvelser hentet fra det kjente tv programmet

Nå kan du prøve deg i de samme øvelsene som vist i det kjente TV programmet. På vakre Kalvøy har vi tilrettelagt en arena der grupper kan konkurrere mot hverandre, mot seg selv, eller kanskje mot sin egen leder? 

Om Kalvøy

Kalvøy ligger like utenfor Stavanger, kun noen minutter med hurtigbåt. Øya er en idyll med sine grønne plener og skoger helt ned til sjøkanten. Her behøver du ikke stille i skjørt eller skjortesnipp, det er menneske, naturen og opplevelsen som teller. Etter du har ankommet øyen og er på vei bort til parken, hender det vi møter rådyr og at vi ser en ørn i det fjerne. Her vil du være tett på naturen. Til Kalvøy kommer du lett med hurtigbåt. Det tar kun noen minutter fra Stavanger sentrum/Fiskepiren. Avhengig av hvilken avgang som velges, kan du også få med deg en liten rundreise blandt byøene, som er en opplevelse i seg selv.

På Kalvøy, som eies og drives av familien Middelthon, vil du finne en "annerledes" konferansesal som kan ta imot gruppe opp til 100 personer. Etablissementet har alle rettigheter og serverer selvsagt nydelig lokal mat. Kalvøy Maritime Park har et aktivitets-samarbeid med Rogaland Aktiv as samt med ulike transportløsninger til øyen. 

Parken med pavilijonger
Parken med pavilijonger
Stavanger sentrum i det fjerne
Stavanger sentrum i det fjerne
Stort konferansesenter med alle rettigheter
Stort konferansesenter med alle rettigheter

For hvem?

Vår Mesternes Mester aktivitet passer for folk i alle aldre og uansett form. Noen av øvelsene er litt fysisk krevende, i andre må du bruke hodet, teste balansen eller kanskje ha noen lange armer? 

En Mesternes Mester event på Kalvøy passer for grupper fra 10 til 80 personer. Som lag kan dere konkurrere mot andre kollegaer, andre avdelinger men også eller internt i laget? Bryn deg mot sjefen, medlems- vennen, kompissen eller kanskje rett og slett mot deg selv?

Foruten lokalt næringsliv, er eventen også perfekt for en vennegjeng, utdrikkingslag eller foreningen som vil på tur. 

På Mesternes Mester Kalvøy kan du velge mellom ulike tema. Noen krever et sterkt hode, presisjon og nøyaktighet, mens andre tema fordrer litt styrke. Våre tema på Kalvøy er som i det kjente TV programmet: 

  • FOKUS OG STRATGI
  • LAGÅND OG SAMARBEID
  • STYRKE OG KONDISJON
  • MIXED TEMA

Halv eller hel dag, mixet program

Som gruppe kan du velge mellom halv eller heldags arrangement. Mange av våre grupper ønsker bevertning i form av lunsj eller middag. Når vi vet litt mer om deres gruppe og hva dere ønsker setter vi selvsagt opp en god mix av øvelser. Spør oss om et spesielt program for din gruppe. Et mixed program kan skreddersys din gruppe. 

ØVELSER FOR ALLE OG ENHVER