Onsdags-padling

Sosial padling for alle padleglade

Hver onsdag kl 17.00

Vi drar i gang ukentlige felles-padlinger. Kajakk padling er både trening, friluftsliv og en sosial arena for alle som liker å være på sjøen i en kajakk.

Kom med din egen kajakk eller lei en av oss. På fine dager tar vi med oss mat, kaffi og drikke og inntar vår middag på en av Hafrsfjord flotte strender. 

Vi går på sjøen senest kl 17.30 og velger rute etter vær vind og humør. Det er ikke om å gjøre å padle lengst mulig denne kvelden men ha en fin kveld med likesinnede. 

Du må ha padleerfaring for å være med på denne turen, og aller helst ha gjennomført Grunnkurs hav. Du bør kunne holde en fart på mellom 3-5 knop som er et helt tur-tempo. 

Påmeldinger: 

Når du melder deg på en onsdagspadling er systemet linket opp mot utleie av kajakker den aktuelle onsdag. Dette dersom noen som leier kajakker onsdager ønsker å være med oss på tur denne kvelden. For deg med egen kajakk, vil du finne denne påmeldings-knappen helt øverst på bookingen. 

For de av dere som har gått på Grunnkurs hav hos oss, har vi en redusert pris på 2 onsdags-padlinger. Dette fordi vi ønsker dere skal komme i gang og få mye glede av det dere har lært på kurs

Datoer første halvdel 2021: 

14 April  21 April  28 April 05 Mai 12 Mai, 19 Mai 26 Mai 02 Juni 09 Juni 16 Juni 23 Juni 

Tørrdrakt-utleie

Vi skulle gjerne lånt deg en tørrdrakt, men pga Covid-19 restriksjoner og slitasje på draktene må vi ta betalt for dette. Når du leie en drakt følger det automatisk sko med. Book en drakt her.

På turen utover i fjorden padler vi nært land. Vi forsøker å veksle mellom å dra sørover eller rett vest. Begge veivalg er like flott, så vi håper vi ser deg ofte på fjorden med oss. 

Det vil alltid være en erfaren turleder på disse turene som sørger for hms og sikkerhet. Men til syvende og sist er det du og de andre i gruppen som er bidragsytere til en flott tur, i en historisk fjord.

Pga Covid- 19 restriksjoner må vi foreløpig registere alle deltaker. Har du egen kajakk "betaler" du kun for registrering og turledelse. Har du ikke kajakk kan du leie dette av oss for denne kvelden.