Overnattingstur
I telt, hengekøye eller under åpen himmel

For erfarne padlegrupper guider vi en 2 dagers kajakk-tur med overnatting i telt, hengekøye eller under åpen himmel. Kvalifiserte guider loser deg trygt over åpne sund, under en bru eller to, før vi ankommer Kalvøy. Her inntar vi en bedre middag om kvelden og tilbringer natten i telt eller hengekøye. Dagen etter returnerer vi samme vei vi kom, eller rettere sagt, vi finner selvsagt annet farvann å ferdes i. 

Turen krever minimum 4 deltakere

Fra kr: 2790,- 

Turen starter fra Hundvåg utenfor Stavanger. Vår kvalifiserte guide vil møte gruppen på avtalt sted for deretter å vise vei til avreisested. Etter å ha pakket kajakken for turen (deltakere vil få sendt pakkeliste i forkant), setter vi kursen ut i Stavangers vakre skjærgård. 

En padletur i Stavanger skjærgård har alt. Du kommer tett på fugle- og dyreliv. Er vi heldig ser vi et rådyr på en holme. Det er heller ikke uvanlig å se sel eller kanskje en nise dersom vi er maksimalt heldig.

Turen ut til Kalvøy i tid er det ikke mulig å si noe om. Vær og vind, og ikke minst lysten til å være lengst mulig på sjøen, bestemmer når vi er fremme på denne vakre øyen. 

Kalvøyparken

Kalvøy er en av Byøyene til Stavanger. Fra Stavanger sentrum, Fiskepiren, tar det kun 10 minutter med hurtigbåt før man ute av den travle bykjernen og setter sine ben på denne vakre øyen.

Disse finner du beitende på øya
Disse finner du beitende på øya
God plass til store grupper
God plass til store grupper

Kalvøy er et arrangement sted i skjærgården. Stedet arrangerer selskap, teambuilding og seminar/konferanse! Og ikke minst, aktiviteter for alle. Her kan du velge om du vil padle kajakk eller konkurrere om å bli Kalvøymester i øvelser fra det kjente TV programmet, Mesternes Mester. Etablissementet har alle rettigheter og tilbyr utsøkt lokal mat. Les mer om Kalvøy

For å bestille denne turen krever det at du har padle-erfaring. Deltakeren må forvente å padle i bølger, i motvind, men også i strømsjø, kort sagt, padle på sjøen. Deltakeren må kunne padle i rolig tempo i opptil et par timer mellom hver pause. 

Om turen

Det er vanlig at deltakere på denne turen møter kvelden før på vår base i Hafrsfjord. Her vil dere få tildelt en kajakk som passer dere. I tillegg vil dere få utlevert redningsvest og tørrdrakt. 

Dagen etter møtes vi kl 10.00 på nærmere avtalt sted. Turen ut til avreisested på Hundvåg tar ca 20 minutter fra Stavanger sentrum. Vi starter umiddelbart å pakke i kajakkene, for nå er vi utålmodige etter å komme oss på sjøen. Før vi entrer det våte eventyret inntar vi en medbrakt lunsj. 

Havna på Kalvøy
Havna på Kalvøy
Om kvelden samles vi i gapahuken
Om kvelden samles vi i gapahuken

Padledistanser og tid

Det er veldig vanskelig å estimere tid og distanser. Dette er det gruppen som setter en standard for. Er det en sterk gruppe kan distansene blir lengre enn for en gruppe som trenger noe mer tid for å komme seg til Kalvøy. Vi ser derimot for oss at vi er på Kalvøy ca i 17.00-18.00 tiden om ettermiddagen, tidlig kveld. Da rekker vi å slå leir, henge opp hengekøyer, ta en dusj for de som ønsker dette, før vi går til bords og inntar en god middag tilberedt av lokale råvarer. 

Inkludert: 

 • Leie av kajakk med utstyr. 
 • Leie av tørrdrakt, sko og redningsvest. 
 • Transport av kajakk til og fra møtested
 • Overnatting på Kalvøy
 • Leie av hengekøye eller telt.
 • Middag første dag. 
 • Enkel frokost dag 2
 • Enkel lunsj dag 1
 • Lunsj dag 2

Ikke inkludert

 • Valgfri niste dag 1, inntas før padling
 • Transport til og fra avreisested. Kan bestilles. 
 • Drikke til middag

Deltakere må selv stille med

 • Sovepose og underlag, (lett sammenleggbart. Ikke stor luftmadrass). 
 • Klesskift. Pakkeliste vil bli tilsendt. 
 • Vannflaske
 • Eget personlig utstyr, se forslag til pakkeliste. 

Viktig

Dette er en tur alle som har interesse for friluftsliv kan klare. Selv om vi krever padleerfaring, betyr ikke dette at turen er en mini-ekspedisjon for eliten. Er du i normalt god form, har litt styrke i overkroppen, da er dette en fantastisk tur du bare må få med deg i sommer. Send oss en melding, så drar vi kanskje på tur sammen?