Styrke og kondisjon

Fokus, styrke, konsentrasjon, hold ut...

Vi skal ikke legge skjul på at dette tema er vårt mest populære. Det skyldes nok kombinasjonen med å teste seg selv, bryne seg mot andre  og merke at det er mye å gå på, selv når en tror en ikke klarer mer. 

Du trenger ikke være atlet for å velge dette tema, en god taktikk kan være like bra som en sterk hånd eller fot. Temaet setter litt krav til et klokt hode, vinnervilje og noe fysikk. Vi har erfart at selv om du kanskje ikke er i ditt livs form, klarer alle å yte det lille ekstra.  

KNEKKEN (90 grader)

90 graderen, eller Knekken som vi har valgt å kalle denne harde øvelsen, er en klassiker. Ned i 90 og sitt. 

Dette er øvelsen der du skal ha litt styrke i lårene. Syren kommer fort, men klarer du Kalvøypersen på litt over 5 minutter? 

LANGEMANN

Et godt grep, et fast blikk og uten annen tanke i hode enn å holde grepet. Velkommen til Langemann. På signal griper du om stangen og bare heeeeenger. Leeeenge. 

Tips, bruk tomler...

KLASSEHOPP

I denne øvelsen blir du garantert mo i knærne. 

Deltakeren skal opp på hver boks 25 ganger. De første 25 i lav høyde går sikkert greit, kanskje også de neste 25, men de siste på maks høyde..ja ja. 

MELKESPANN

To blanke spann, ett i hver hånd, armene rett ut til siden. Lett i starten, mye mye tyngre etterhvert. Melkespann er i likhet med mange av våre andre øvelser, en klassisk Mesternes Mester øvelse. Husk, når du tror du kommer til å måtte senke armene har du ennå masse syre igjen for å holde litt til, bare litt til. 

HOLD FOR LIVET

Først en knute, så neste. Knip rundt tauet, fokuser. Når du nærmest står loddrett ut fra tauet, da gjelder det å bruke rett teknikk. 

I tema styrke og kondisjon vil en også finne Kronidioten, hoppetau, kamelen og Trillebåra.