Lagånd og samarbeid

Jobb sammen, få godt betalt

Som i mange av våre andre øvelser henger mye sammen. Hode, skulder, kne og tå, samt et friskt hode. I Lagånd og Samarbeid vil du sammen med laget eller i små grupper, jobbe med oppgaver. Nøkkelord er kommunikasjon, samarbeid, felles forståelse for oppgaven og ikke minst, effektivitet. 

Det som kjennetegner dette tema er den spennende kombinasjonen av fysisk styrke sammen med "tenkende oppgaver". 

FISKELYKKE

Øvelsen er for noen mest kjent for Hal-i-å dra. Som deltaker, og som lag, blir dere låst fast i en ramme. På andre siden av "dammen" ligger storfisken. Den må dere hale inn, men lett blir det ikke, for det er god motstand i sluggen. Når dere endelig har fått den i land, må dere finne rett nøkkel for å befri dere selv. Til slutt en liten løpetur for å veksle med den neste deltakeren. Det gjelder å være pinlig nøyaktig og ikke minst, ha fokus og konsentrasjon. 

BYGGHERREN

Bare en til, bare en. Trenger kanskje bare 1 cm til, eller 2. Men, står tårnet mitt, har jeg et solid fundament? Det vil vise seg når vi måler høyden. Som par skal dere bygge med elementer som treklosser og steiner. Det gjelder å få tårnet så høyt som mulig innen tidsrammen. 

PLANKEVANDRING

Øvelsen er svært populær hos grupper, og mange har lyst å forsøke seg på denne. Start som lag, slutt som et lag. Men for all del, få planken med dere, både frem og tilbake. Og husk, hold fokus, stå stødig. 

Som lag skal dere gjennom en løype på 3 seksjoner. Berører noen av dere bakken må seksjonen startes på nytt. Husk, tiden går, ingen å miste. 


I tema Lagånd og samarbeid vil en også kunne finne tautrekking, 2-ball og perfekt timing.