Lagånd og samarbeid

Jobb sammen, få godt betalt

Som i mange av våre andre øvelser og i andre tema, henger mye sammen. Hode, skulder, kne og tå, samt et friskt hode. I Lagånd og Samarbeid vil du sammen med laget eller i små grupper, jobbe med oppgaver. Nøkkelord er kommunikasjon, samarbeid, felles forståelse for oppgaven og ikke minst, effektivitet. 

Det som kjennetegner tema er den spennende kombinasjonen av fysisk styrke sammen med "tenkende oppgaver".

I tema Lagånd og Samarbeid vil du kunne gjenkjenne øvelser som Byggherren, Strekken, Fiskelykke og 2-ball for å nevne noen. 

I tema får både laget og du som enkeltutøver poeng. Bidra til at laget er i posisjon til å kjempe om gjeve titler. 

NOEN AV ØVELSENE I LAGÅND OG SAMARBEID

Fiskelykke

Øvelsen er for noen mest kjent for Hal-i-å dra. Som deltaker, og som lag, blir dere låst fast i en ramme. På andre siden av "dammen" ligger storfisken. Den må dere hale inn, men lett blir det ikke, for det er god motstand i sluggen. Når dere endelig har fått den i land, må dere finne rett nøkkel for å befri dere selv. Til slutt en liten løpetur for å veksle med den neste deltakeren. Det gjelder å være pinlig nøyaktig og ikke minst, ha fokus og konsentrasjon. 

Byggherren

Bare en til, bare en. Trenger kanskje bare 1 cm til, eller 2. Men, står tårnet mitt, har jeg et solid fundament? Det vil vise seg når vi måler høyden. Som par skal dere bygge med elementer som treklosser og steiner. Det gjelder å få tårnet så høyt som mulig.

Strekken

Vi synes bildet sier mer enn masse tekst. Som enkeltperson skal du overlevere "noen" golfballer til neste mann, som sitter bak deg. Når alle baller er levert, ja, da snur rekken seg og gjør det samme på nytt. Husk, ikke mist noen baller, for da blir dere trukket for poeng. 

Stikkord: Litt magemuskler, konsentrasjon og koordinasjon