Båtturer

Med eller uten seil

Båtturer

Å seile i Ryfylkes skjærgård er en stor opplevelse. Det er ikke uten grunn til at seilere kommer fra hele verden for å oppleve dette. Når kan dere også få en minnerik opplevelse, enten det er på en liten seil- ekspedisjon eller på en kort seiltur blandt holmer og skjær. 

Sammen med en erfaren skipper kan dere nå få muligheten til å være skipper på egen skute. Her må det dras i skjøter og fall (ja, selvsagt bruker vi rett betegnelse på tauverk). Her må mannskapet ta høyde for vær og vind, men ikke minst, mannskapet må jobbe sammen for effektiv fremdrift. 

VÅRE BÅTER

Vi har tilgjengelig 3 identiske seilbåter av typen First 36.7. Hver båt kan ha et mannskap på 7 personer. Dersom 2 eller flere båter stilles med eget mannskap er det fullt kjør på fjorden! Vi kan love høy puls og maks stemning når 2 eller flere båter har Match racing (konkurrerer om å komme først frem). 

SEILING I UTLANDET

Å leie seilbåt i varmere strøk har det siste tiåret blitt veldig populært. Dette skyldes nok blant annet at mange ønsker en aktiv ferie, med nærhet til natur og elementer. Så trives du på sjøen, kan en seilbåtferie derfor sterkt anbefales.

Ved bestilling av båtferie får du vanligvis flere forslag til rutevalg. Du vil også få tips om nydelige bukter, strender og severdigheter det er verdt å besøke.
Generelt er båtene meget godt utstyrt, og det er bare å komme ombord med dine personlige effekter. Ombord finner du bl.a. sengklær, håndklær, karter, navigasjonsutstyr, havnebok etc.

PRISER

Ta kontakt slik at vi kan skreddersy din seilbåt opplevelse. Startprisen pr båt er kr: 19800,- Da får dere 8 timer med flotte seil-opplevelser. Maks antall i hver båt er 7 pluss skipper. Prisen dekker alle båtens utgifter. I tillegg kommer mat og skreddersydde arrangementer.